Despre noi

Datorita faptului ca in tara noastra horticultura are un potential foarte ridicat, investitiile in acest domeniu sunt considerate a fi profitabile, astfel ca, indiferent daca sunteti interesati de dezvoltarea unei afaceri in domeniul horticol sau pur si simplu faceti acest lucru pentru placerea dumneavoastra, este bine sa porniti la drum cu cei mai buni parteneri.

Compania ArtPlant reprezinta unul dintre principalii furnizori de produse utilizate atat in horticultura cat si in domeniul igienei si sanatatii publice si se adreseaza in mod special utilizatorilor finali, avand ca scop sustinerea acestora in activitatile de intretinere si dezvoltare a plantatiilor si pastrare a igienei si sanatatii publice, principalul obiect de activitate al companiei fiind reprezentat de comercializarea produselor si materialelor necesare acestor activitati.

In portofoliul nostru de produse includem substante de cea mai buna calitate, care acopera toata gama de tipuri de culturi si procese de dezvoltare a acestora.

De asemenea, oferim tuturor clientilor ArtPlant consultanta cu privire la modul de utilizare a produselor pe care le comercializam, echipa noastra fiind alcatuita din ingineri agronomi si caracterizata de un grad inalt de seriozitate si cunostinte in domeniul horticol, ce va pun la dispozitie produse de calitate si informatii profesionale.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de produse utilizate in domeniul agricol, firme ce investesc enorm in tehnologie si cercetare, acordand o mare atentie procesarii substantelor utilizate.

Prin intermediul site-ului ArtPlant, magazinul nostru incearca sa ofere toate informatiile necesare unui ciclu de productie eficient. Cu toate astea, in cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin intermediul numerelor de telefon si al adresei de e-mail cu raspunsuri privind procesele de utilizare a tuturor produselor comercializate.