Politica de retur

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul achizitionarii.

 

Pentru a returna un produs cumparat de pe site-ul ArtPlant, citeste instructiunile de mai jos.   
1.    Mergi in fitofarmacia ArtPlant din care ai achizitionat produsul
2.    Completezi un formular, selectand una dintre optiunile de retur: schimb cu un produs diferit vandut de ArtPlant sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
3.    Dupa aprobarea cererii de retur, vei putea restitui produsul si iti va fi returnata suma achitata.

 

In cazul in care doresti sa returnezi produsul prin curier, costul de transport al coletului este 15 lei.  

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care au fost achizitionate, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luata in considerare, cererea de retur poate fi facuta cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din fitofarmacie) a produsului.

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

 

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.